Třídní schůzky
20.9.2024
Detoa – Týden české hračky
13.10.2024
Třídní schůzky
20.9.2024
Detoa – Týden české hračky
13.10.2024

Harmonizační pobyt

Ve dnech 4. – 6. září se konal harmonizační kurz naší školy na Chatě Muhu v Jindřichově. Část žáků se spolu s učiteli vydala na chatu pěšky, zatímco jiní dorazili na kolech. Odpoledne se žáci rozřadili
do týmů a zahájili první hry. Čtvrteční dopoledne probíhalo v hravém duchu, kdy jednotlivé týmy plnily úkoly připravené učiteli. Byla nezbytná spolupráce mezi všemi členy týmu, bez ohledu na věk či pohlaví. Odpoledne jsme se přesunuli na jabloneckou přehradu, kde jsme se zúčastnili programu na dračích lodích. Všichni si několikrát objeli přehradu a poté jsme se osvěžili koupáním, paddleboardingem a jízdou na kajacích. Večer jsme zažili stezku odvahy, kterou pro nás připravila 9. třída. Páteční dopoledne přineslo bojovou hru, kterou zorganizovali učitelé. Na závěr jsme vyhlásili nejlepší týmy a po obědě se opět vydali na cestu zpět ke škole, a to jak na kolech, tak pěšky.

Poděkování patří všem dětem, které se ze všech svých sil snažily pobyt ničím nepokazit, učitelům i asistentům, kteří připravili dětem program a starali se o jejich pohodu i bezpečí. Nemalý dík patří též mnohým sponzorům, díky nimž jsme cenu pobytu mohli výrazně snížit tak, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce žáků.

Děkujeme též Libereckému kraji z jehož rozpočtu byl Harmonizační pobyt podpořen částkou 39 500,- v rámci programu Specifická primární prevence rizikového chování.